LuckyTV: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven

LuckyTV: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven

Uit beelden van LuckyTV blijkt dat demonstreren tegen de lockdown tóch kan helpen. De burgemeester van IJmuiden is namelijk gezwicht voor het anti-lockdownprotest en heeft geluisterd naar de eisen van de demonstranten: de lockdown is opgeheven.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven Uit beelden van LuckyTV blijkt dat demonstreren tegen de lockdown tóch kan helpen. De burgemeester van IJmuiden is namelijk gezwicht voor het anti-lockdownprotest en heeft geluisterd naar de eisen van de demonstranten: de lockdown is opgeheven. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. "Doe er iets leuks mee"De burgemeester vond het protest zó leuk, goed georganiseerd en sympathiek, dat hij wel naar de eisen van de demonstranten moest luisteren. Toch zorgt dit voor de nodige verwarring bij de mensen op straat; uiteindelijk gaan ze echter toch naar huis, op verzoek van de politie. "Jullie hebben jullie vrijheid terug. Doe er iets leuks mee!" klinkt het door de megafoon. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV organiseert speciale "geweld in Washington"-filmavond op RTL 4 Bekijk deze video » LuckyTV: Sanna Elkadiri toch niet als eerste gevaccineerd: ‘Ben schaamteloos genaaid!’ Bekijk deze video » LuckyTV spreekt met lockdown-demonstranten: "Heb je stront aan je schoenen?" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven

"Doe er iets leuks mee"
De burgemeester vond het protest zó leuk, goed georganiseerd en sympathiek, dat hij wel naar de eisen van de demonstranten moest luisteren. Toch zorgt dit voor de nodige verwarring bij de mensen op straat; uiteindelijk gaan ze echter toch naar huis, op verzoek van de politie. "Jullie hebben jullie vrijheid terug. Doe er iets leuks mee!" klinkt het door de megafoon.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: burgemeester IJmuiden zwicht voor demonstranten, lockdown opgeheven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier