Dirk van Duijvenbode bij Jinek: "Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden"

Dirk van Duijvenbode bij Jinek: "Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden"

Het afgelopen najaar bestormde Dirk van Duijvenbode in recordtempo de dartwereld. Hij haalde de finale van de World Grand Prix, versloeg diverse grote spelers op andere toernooien en reikte tot de kwartfinale op het WK Darts. Bij Jinek vertelde hij over zijn succes.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv.

Dirk van Duijvenbode bij <em>Jinek</em>: &quot;Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden&quot; Het afgelopen najaar bestormde Dirk van Duijvenbode in recordtempo de dartwereld. Hij haalde de finale van de World Grand Prix, versloeg diverse grote spelers op andere toernooien en reikte tot de kwartfinale op het WK Darts. Bij Jinek vertelde hij over zijn succes. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 januari terugkijken bij Gids.tv. WereldkampioenVan Duijvenbode is inmiddels een bekend gezicht in de dartwereld. Enkele jaren geleden werd er nog om hem gelachen vanwege zijn opkomst met de hardstyle-muziek van Radical Redemption, maar inmiddels wordt de darter wel degelijk serieus genomen. Hij heeft voor zichzelf dan ook grote doelen gesteld: "Uiteindelijk wil je wereldkampioen worden. En daarna wil je twee keer wereldkampioen worden." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dirk van Duijvenbode bij Jinek: "Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden"

Wereldkampioen
Van Duijvenbode is inmiddels een bekend gezicht in de dartwereld. Enkele jaren geleden werd er nog om hem gelachen vanwege zijn opkomst met de hardstyle-muziek van Radical Redemption, maar inmiddels wordt de darter wel degelijk serieus genomen. Hij heeft voor zichzelf dan ook grote doelen gesteld: "Uiteindelijk wil je wereldkampioen worden. En daarna wil je twee keer wereldkampioen worden."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dirk van Duijvenbode bij Jinek: "Uiteindelijk wil ik wereldkampioen worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier