Video: Ferry Doedens naast OnlyFans-carrière ook bezig met zingen

Video: Ferry Doedens naast OnlyFans-carrière ook bezig met zingen

Ferry Doedens blijkt naast zijn veelbesproken OnlyFans-carrière, waarbij hij expliciete naaktbeelden deelt, ook nog tijd te hebben voor een van zijn andere grote liefdes: zingen. Op Instagram deelde de voormalig GTST-acteur een video waarin hij vertelt bezig te zijn met een nieuw nummer: "Die wordt waanzinnig vet." Vervolgens is ook een gedeelte van de track te horen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: Ferry Doedens naast <em>OnlyFans-carrière</em> ook bezig met zingen Ferry Doedens blijkt naast zijn veelbesproken OnlyFans-carrière, waarbij hij expliciete naaktbeelden deelt, ook nog tijd te hebben voor een van zijn andere grote liefdes: zingen. Op Instagram deelde de voormalig GTST-acteur een video waarin hij vertelt bezig te zijn met een nieuw nummer: "Die wordt waanzinnig vet." Vervolgens is ook een gedeelte van de track te horen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Ferry Doedens deelt expliciete naaktbeelden op OnlyFans Bekijk deze video » RTL Boulevard: veel negatieve media-aandacht voor Ferry Doedens Bekijk deze video »
TV :
Video: Ferry Doedens naast OnlyFans-carrière ook bezig met zingenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ferry Doedens naast OnlyFans-carrière ook bezig met zingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier