Video: zo heet koning Willem-Alexander op Zoom

Video: zo heet koning Willem-Alexander op Zoom

Koning Willem-Alexander had dinsdagmiddag een gesprek met medewerkers van een aantal sociale initiatieven op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Dat deed hij digitaal, waardoor we weer even een glimp konden opvangen van de werkkamer van de koning. Ook zagen we de bijzonder orginele naam die de koning op Zoom gebruikt: iPad facetime1. Bekijk de video van het Oranje Fonds, geplaatst door royaltyverslaggever Rick Evers, hieronder.

Video: zo heet koning <em>Willem-Alexander</em> op Zoom Koning Willem-Alexander had dinsdagmiddag een gesprek met medewerkers van een aantal sociale initiatieven op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Dat deed hij digitaal, waardoor we weer even een glimp konden opvangen van de werkkamer van de koning. Ook zagen we de bijzonder orginele naam die de koning op Zoom gebruikt: iPad facetime1. Bekijk de video van het Oranje Fonds, geplaatst door royaltyverslaggever Rick Evers, hieronder. Bekijk ook Marc van der Linden over werkhouding koning: ''Hij is gewoon zichzelf'' (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: zo heet koning Willem-Alexander op ZoomCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zo heet koning Willem-Alexander op Zoom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier