Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime

Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime

Bliss, een meeslepende liefdesfilm met topacteurs Owen Wilson en Salma Hayek, is vanaf 5 februari exclusief te zien op Amazon Prime.

Verhaal
Bliss volgt Greg (Wilson), onlangs gescheiden en ontslagen, die de mysterieuze Isabel (Hayek) ontmoet. Isabel is een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, mislukte wereld om hen heen niets anders is dan een computersimulatie. In eerste instantie twijfelt Greg hieraan maar hij ontdekt uiteindelijk dat er misschien wel enige waarheid schuilt in de wilde samenzweringstheorie van Isabel.

Bekijk de trailer van Bliss hieronder

Trailer: <em>Bliss</em>, met Owen Wilson &amp; Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime Bliss, een meeslepende liefdesfilm met topacteurs Owen Wilson en Salma Hayek, is vanaf 5 februari exclusief te zien op Amazon Prime. VerhaalBliss volgt Greg (Wilson), onlangs gescheiden en ontslagen, die de mysterieuze Isabel (Hayek) ontmoet. Isabel is een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, mislukte wereld om hen heen niets anders is dan een computersimulatie. In eerste instantie twijfelt Greg hieraan maar hij ontdekt uiteindelijk dat er misschien wel enige waarheid schuilt in de wilde samenzweringstheorie van Isabel. Bekijk de trailer van Bliss hieronder Bekijk ook Penguin Bloom eind januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk Netflix-films van 2021: "Outside The Wire, Fear Street en meer" Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier