TV Kantine: Carlo Boszhard onthult "Prinses Amalia in de TV Kantine"

TV Kantine: Carlo Boszhard onthult "Prinses Amalia in de TV Kantine"

De TV Kantine gaat donderdag 14 januari weer van start en dit seizoen zit vol met royalty. Wie staat daar tussen Ivo Niehe en koningin Máxima? Is het Prinses Amalia? Ja zeker! We kunnen onze prinses bewonderen in het nieuwe seizoen.

Prinses Amalia in TV Kantine
Carlo Boszhard deelt dinsdag op Instagram een story waarin te zien is dat Prinses Amalia ook van de partij is in het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Bekijk de Instagram Story, waarin Carlo de mensen vraagt welke BN'er Amalia speelt, hieronder.

<em>TV Kantine</em>: <em>Carlo Boszhard</em> onthult &quot;Prinses Amalia in de <em>TV Kantine</em>&quot; De TV Kantine gaat donderdag 14 januari weer van start en dit seizoen zit vol met royalty. Wie staat daar tussen Ivo Niehe en koningin Máxima? Is het Prinses Amalia? Ja zeker! We kunnen onze prinses bewonderen in het nieuwe seizoen. Prinses Amalia in TV KantineCarlo Boszhard deelt dinsdag op Instagram een story waarin te zien is dat Prinses Amalia ook van de partij is in het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Bekijk de Instagram Story, waarin Carlo de mensen vraagt welke BN'er Amalia speelt, hieronder. De TV Kantine is vanaf donderdagavond elke week te zien om 20.30 uur bij RTL4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en fragmenten van de TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Casting Kantine: 'Robert ten Brink' maakt indruk Bekijk deze video » Nieuwe seizoen TV Kantine: Orgel Joke, René le Blanc & Tim Hofman Bekijk deze video »
Entertainment :
TV Kantine: Carlo Boszhard onthult "Prinses Amalia in de TV Kantine"

De TV Kantine is vanaf donderdagavond elke week te zien om 20.30 uur bij RTL4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en fragmenten van de TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Kantine: Carlo Boszhard onthult "Prinses Amalia in de TV Kantine" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier