Koffietijd: Renze Klamer over nieuw seizoen De Vooravond: "Het is een feestje"

Koffietijd: Renze Klamer over nieuw seizoen De Vooravond: "Het is een feestje"

Op maandag 15 februari 2021 start na ruim 3 maanden het programma De Vooravond weer. Presentator Renze Klamer praat erover bij Koffietijd: "Het is lekker om het programma te mogen maken. Het is een luxe. Je hebt elke dag 50 minuten en een schone lei. Het is echt een feestje." Renze presenteert het programma met Fidan Ekiz.

Bekijk het Koffietijd-fragment met Renze Klamer hieronder. Je kunt vanaf 15 februari alle afleveringen en fragmenten van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: <em>Renze Klamer</em> over nieuw seizoen <em>De Vooravond</em>: &quot;Het is een feestje&quot; Op maandag 15 februari 2021 start na ruim 3 maanden het programma De Vooravond weer. Presentator Renze Klamer praat erover bij Koffietijd: "Het is lekker om het programma te mogen maken. Het is een luxe. Je hebt elke dag 50 minuten en een schone lei. Het is echt een feestje." Renze presenteert het programma met Fidan Ekiz. Bekijk het Koffietijd-fragment met Renze Klamer hieronder. Je kunt vanaf 15 februari alle afleveringen en fragmenten van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Muzikaal begin De Vooravond: Pierre van Duijl zingt Stroei Voei (video) Bekijk deze video » Fidan Ekiz zingt in De Vooravond met Renze Klamer (video) Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Renze Klamer over nieuw seizoen De Vooravond: "Het is een feestje"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Renze Klamer over nieuw seizoen De Vooravond: "Het is een feestje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier