Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw

Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw

Zaterdag (16 januari) staat er opnieuw een spectaculaire aflevering van Wie is de Mol? op de kijker te wachten. De kandidaten krijgen drie bloedstollende opdrachten en bij één daarvan moeten ze afdalen van een flatgebouw.

Lees verder onder de video.

Zaterdag in <em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw Zaterdag (16 januari) staat er opnieuw een spectaculaire aflevering van Wie is de Mol? op de kijker te wachten. De kandidaten krijgen drie bloedstollende opdrachten en bij één daarvan moeten ze afdalen van een flatgebouw. Lees verder onder de video. VertrouwenOok worden de acht overgebleven deelnemers verdeeld in duo's, waarbij vertrouwen in elkaar centraal staat. Wie geeft de juiste antwoorden op de vragen en wie kiest ervoor om te liegen? Het belooft opnieuw zenuwslopend en verrassend te worden. Bekijk de promo van Wie is de Mol? aflevering 3 hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Knipt Wie is de Mol? de Molacties van deze kandidaat weg? (video) Bekijk deze video » Wie Is De Mol?: Joshua en Lakshmi geven privé-concert in bus na exit Erik Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw

Vertrouwen
Ook worden de acht overgebleven deelnemers verdeeld in duo's, waarbij vertrouwen in elkaar centraal staat. Wie geeft de juiste antwoorden op de vragen en wie kiest ervoor om te liegen? Het belooft opnieuw zenuwslopend en verrassend te worden.

Bekijk de promo van Wie is de Mol? aflevering 3 hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier