Live stream debat Tweede Kamer over harde lockdown en Britse variant coronavirus

Live stream debat Tweede Kamer over harde lockdown en Britse variant coronavirus

Live stream <em>debat Tweede Kamer</em> over harde lockdown en Britse variant coronavirus Een dag na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge, waarin zij een verlenging van de lockdown aankondigden, wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de harde lockdown, de Britse variant van het coronavirus en de vaccinatie. Verantwoording afleggenTemidden van alle discussie over de toeslagenaffaire, die de positie van het huidige kabinet ernstig bedreigt, moeten premier Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport De Jonge opnieuw verantwoording afleggen aan de Tweede Kamer over hun beleid en de keuzes die ze hebben gemaakt. Kijk hierboven op woensdag 13 januari vanaf 15.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus. Bekijk ook Geert Wilders hekelt Hugo de Jonge tijdens coronadebat: "Gebrek aan daadkracht en gezwabber" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte speelt vaccinatiespel 'Super Mark' op telefoon tijdens debat Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream debat Tweede Kamer over harde lockdown en Britse variant coronavirus

Een dag na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge, waarin zij een verlenging van de lockdown aankondigden, wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over de harde lockdown, de Britse variant van het coronavirus en de vaccinatie.

Verantwoording afleggen
Temidden van alle discussie over de toeslagenaffaire, die de positie van het huidige kabinet ernstig bedreigt, moeten premier Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport De Jonge opnieuw verantwoording afleggen aan de Tweede Kamer over hun beleid en de keuzes die ze hebben gemaakt.

Kijk hierboven op woensdag 13 januari vanaf 15.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over het coronavirus.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream debat Tweede Kamer over harde lockdown en Britse variant coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier