Bekijk de hilarische compilatie van 'First Dates' seizoen 7: "Te vroeg voor wijn?"

Bekijk de hilarische compilatie van 'First Dates' seizoen 7: "Te vroeg voor wijn?"

Een eerste date is natuurlijk altijd ongemakkelijk, maar vooral als er ook nog eens allemaal camera's op je gericht zijn. Dit zorgt bij veel kandidaten dan ook voor gezonde spanning, maar ook voor wat blunders.

Ongemakkelijke momenten
Zo probeert de ene kandidaat haar zenuwen weg te drinken met wijn, terwijl de ander zijn glas juist per ongeluk van tafel gooit. Al met al een hilarische compilatie van de afleveringen van First Dates die er nog aan zitten te komen.

Bekijk de <em>hilarische compilatie</em> van 'First Dates' seizoen 7: &quot;Te vroeg voor wijn?&quot; Een eerste date is natuurlijk altijd ongemakkelijk, maar vooral als er ook nog eens allemaal camera's op je gericht zijn. Dit zorgt bij veel kandidaten dan ook voor gezonde spanning, maar ook voor wat blunders. Ongemakkelijke momentenZo probeert de ene kandidaat haar zenuwen weg te drinken met wijn, terwijl de ander zijn glas juist per ongeluk van tafel gooit. Al met al een hilarische compilatie van de afleveringen van First Dates die er nog aan zitten te komen. First Dates is elke werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook First Dates: ‘Jack (Leonardo DiCaprio) moet in Titanic gewoon dood, klaar’ Bekijk deze video »

First Dates is elke werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de hilarische compilatie van 'First Dates' seizoen 7: "Te vroeg voor wijn?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier