RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt

RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt

André van Duin is vorige week geopereerd aan darmkanker. De komiek en presentator heeft in stilte de afgelopen maanden chemotherapie gekregen, terwijl de opnames van onder andere Heel Holland Bakt gewoon doorgingen.

Altijd blijven lachen
Het nieuws vandaag komt op de sterfdag van Martin, hij overleed een jaar geleden. De komiek vertelt dat hij het stilgehouden heeft, omdat hij niet wilt dat mensen zielig naar hem gaan kijken. Hij wil mensen laten lachen in plaats van een naar gevoel geven.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt André van Duin is vorige week geopereerd aan darmkanker. De komiek en presentator heeft in stilte de afgelopen maanden chemotherapie gekregen, terwijl de opnames van onder andere Heel Holland Bakt gewoon doorgingen. Altijd blijven lachenHet nieuws vandaag komt op de sterfdag van Martin, hij overleed een jaar geleden. De komiek vertelt dat hij het stilgehouden heeft, omdat hij niet wilt dat mensen zielig naar hem gaan kijken. Hij wil mensen laten lachen in plaats van een naar gevoel geven. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: Ex Gers Pardoel doet aangifte wegens geweld Bekijk deze video » Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Britse coronavariant gaat R-getal verhogen" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nieuw sportprogramma 'In shape met Gaby Blaaser' op Videoland Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland BaktJouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier