Talkshow M gemist? Renske Leijten: "Gedrag Mark Rutte schandalig"

Talkshow M gemist? Renske Leijten: "Gedrag Mark Rutte schandalig"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 13 januari. Je kan ook de hele uitzending van 13 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Renske Leijten: &quot;Gedrag Mark Rutte schandalig&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 13 januari. Je kan ook de hele uitzending van 13 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. SP-kamerlid Renske Leijten is te gast bij M om te praten over de toeslagenaffaire. Volgens haar is het faliekant misgegaan en vervolgens in de dovenpot gestopt. De Kamer zou gedwongen worden door de regering om te tekenen voor het eindrapport. Ze vindt het schandalig dat Rutte denkt dat dit de gang van zaken is. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Renske Leijten: "Gedrag Mark Rutte schandalig"

SP-kamerlid Renske Leijten is te gast bij M om te praten over de toeslagenaffaire. Volgens haar is het faliekant misgegaan en vervolgens in de dovenpot gestopt. De Kamer zou gedwongen worden door de regering om te tekenen voor het eindrapport. Ze vindt het schandalig dat Rutte denkt dat dit de gang van zaken is.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Renske Leijten: "Gedrag Mark Rutte schandalig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier