Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden

Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden

UPDATE: moet RTL Ali B aanspreken op zijn intimiderende gedrag?

Waar de ruzie eerst werd afgedaan als een broodje aap verhaal, vertellen de volgende beelden wat anders. Er was wel degelijk sprake van een vlammende ruzie tussen The voice of Holland coaches Ali B en Waylon.

Lees verder onder de video.

Zien: Ruzie <em>Waylon en Ali B</em> is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden UPDATE: moet RTL Ali B aanspreken op zijn intimiderende gedrag? Waar de ruzie eerst werd afgedaan als een broodje aap verhaal, vertellen de volgende beelden wat anders. Er was wel degelijk sprake van een vlammende ruzie tussen The voice of Holland coaches Ali B en Waylon. Lees verder onder de video. VoorzichtigerRTL Boulevard toonde de beelden die vandaag opdoken op internet. Ali B belt met het programma, maar reageert nauwelijks op de beelden. Hij baalt er wel van dat mensen dit stiekem met hun telefoon hebben gefilmd en zegt in het vervolg nóg voorzichtiger te moeten zijn wat betreft zijn gedrag. Uiteindelijk is er verder geen ruzie tussen de twee artiesten en is alles uitgepraat. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook The Voice: Waylon en Ali B met elkaar op de vuist in toilet? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden

Voorzichtiger
RTL Boulevard toonde de beelden die vandaag opdoken op internet. Ali B belt met het programma, maar reageert nauwelijks op de beelden. Hij baalt er wel van dat mensen dit stiekem met hun telefoon hebben gefilmd en zegt in het vervolg nóg voorzichtiger te moeten zijn wat betreft zijn gedrag. Uiteindelijk is er verder geen ruzie tussen de twee artiesten en is alles uitgepraat.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier