RTL Boulevard: Familie reageert voor het eerst op dood van 14-jarige Lotte

RTL Boulevard: Familie reageert voor het eerst op dood van 14-jarige Lotte

De politie van Almelo vindt zondagmiddag (10 januari) in een slootje het lichaam van een jong meisje. Al snel blijkt het te gaan om de 14-jarige Lotte. Momenteel zitten drie verdachten vast, het gaat om een vader en zijn twee minderjarige zonen

Familie reageert
De woordvoerder van de nabestaande van de 14-jarige Lotte reageren vandaag het volgende: "Wat de familie nu doormaakt, is niet voor te stellen. Ze hebben nu alle rust en privacy nodig. Ze wachten het onderzoek van de politie verder af." RTL Boulevard laat weten dat de verdachten morgen voor de rechter commissaris worden geleid.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Familie reageert voor het eerst op dood van 14-jarige <em>Lotte</em> De politie van Almelo vindt zondagmiddag (10 januari) in een slootje het lichaam van een jong meisje. Al snel blijkt het te gaan om de 14-jarige Lotte. Momenteel zitten drie verdachten vast, het gaat om een vader en zijn twee minderjarige zonen Familie reageertDe woordvoerder van de nabestaande van de 14-jarige Lotte reageren vandaag het volgende: "Wat de familie nu doormaakt, is niet voor te stellen. Ze hebben nu alle rust en privacy nodig. Ze wachten het onderzoek van de politie verder af." RTL Boulevard laat weten dat de verdachten morgen voor de rechter commissaris worden geleid. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk deze video's RTL Boulevard: André van Duin onderging chemo tijdens Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Zien: Ruzie Waylon en Ali B is wél gebeurd en gefilmd, bekijk hier de beelden Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Familie reageert voor het eerst op dood van 14-jarige LotteActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV