Video: Andre Hazes en Monique Westenberg zetten zich in voor Diergaarde Blijdorp

Video: Andre Hazes en Monique Westenberg zetten zich in voor Diergaarde Blijdorp

André Hazes Jr. en Monique Westenberg zetten zich samen in voor Diergaarde Blijdorp. De Rotterdamse dierengaarde maakte eerder al bekend dat ze moesten gaan bezuinigen, de verlening van de lockdown is opnieuw een klap voor het uitgestorven Blijdorp. Via Instagram vraagt het verloofde stel aandacht voor de Diergaarde. Eerder deden Patricia Paay, John de Wolf en Sumer de Snoo dit ook al.

Bekijk de Instagram video van Monique Westenberg hieronder.

Video: <em>Andre Hazes</em> en <em>Monique Westenberg</em> zetten zich in voor Diergaarde <em>Blijdorp</em> André Hazes Jr. en Monique Westenberg zetten zich samen in voor Diergaarde Blijdorp. De Rotterdamse dierengaarde maakte eerder al bekend dat ze moesten gaan bezuinigen, de verlening van de lockdown is opnieuw een klap voor het uitgestorven Blijdorp. Via Instagram vraagt het verloofde stel aandacht voor de Diergaarde. Eerder deden Patricia Paay, John de Wolf en Sumer de Snoo dit ook al. Bekijk de Instagram video van Monique Westenberg hieronder. Bekijk deze video's Zien: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video » Bomen van Paleis Noordeinde en Paleis Huis ten Bosch bestemd voor bizons Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Andre Hazes en Monique Westenberg zetten zich in voor Diergaarde Blijdorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier