Hart in Aktie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hart in Aktie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hart in Aktie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hart In Aktie gemist? Jaydee zingt een duet met haar idool Ronnie Flex Bekijk deze video » Deze week zet Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrachtwagenchauffeur, de zus van een ziek jongetje en de nabestaanden van een overleden gehandicapte vrouw in het zonnetje door ze te helpen aan een mooie dag. HartstilstandWendy ontmoet Sjon, een 44-jarige man die altijd met veel liefde als vrachtwagenchauffeur aan het werk was. Tot het noodlot in 2003 toesloeg en hij een hartstilstand kreeg waardoor hij niet meer in grote vrachtwagens kon rijden. Iets wat Sjon nog elke dag mist. Voor zijn moeder een goede reden om Wendy te schrijven. Ronnie FlexJaydee is een bijzonder 10-jarig meisje die door haar zieke broer niet de aandacht krijgt die ze verdient. Jaydee is gek op zingen en misschien nog wel gekker op Ronnie Flex. Voor Wendy een één-tweetje en ze weet Jaydee een dag te bezorgen die zij niet snel zal vergeten. GedenkdagEsther is thuiszorgmedewerker en ze heeft Rachel elf jaar lang verzorgd. Rachel is een meervoudig gehandicapt meisje en is twintig jaar wanneer ze overlijdt. Esther vraagt Wendy om hulp, want Esther en heel veel dorpsgenoten willen hun steun betuigen op de eerste gedenkdag. Wendy mobiliseert het hele dorp voor een bijzondere dag vol mooie herinneringen. Hart in Aktie: Bettine krijgt swingende verrassing van zangkoor Bekijk deze video » Zien: emotionele Wendy van Dijk: vrouw uit Hart in Aktie overleden Bekijk deze video »
Uitzending :
Hart in Aktie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zet Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrachtwagenchauffeur, de zus van een ziek jongetje en de nabestaanden van een overleden gehandicapte vrouw in het zonnetje door ze te helpen aan een mooie dag.

Hartstilstand
Wendy ontmoet Sjon, een 44-jarige man die altijd met veel liefde als vrachtwagenchauffeur aan het werk was. Tot het noodlot in 2003 toesloeg en hij een hartstilstand kreeg waardoor hij niet meer in grote vrachtwagens kon rijden. Iets wat Sjon nog elke dag mist. Voor zijn moeder een goede reden om Wendy te schrijven.

Ronnie Flex
Jaydee is een bijzonder 10-jarig meisje die door haar zieke broer niet de aandacht krijgt die ze verdient. Jaydee is gek op zingen en misschien nog wel gekker op Ronnie Flex. Voor Wendy een één-tweetje en ze weet Jaydee een dag te bezorgen die zij niet snel zal vergeten.

Gedenkdag
Esther is thuiszorgmedewerker en ze heeft Rachel elf jaar lang verzorgd. Rachel is een meervoudig gehandicapt meisje en is twintig jaar wanneer ze overlijdt. Esther vraagt Wendy om hulp, want Esther en heel veel dorpsgenoten willen hun steun betuigen op de eerste gedenkdag. Wendy mobiliseert het hele dorp voor een bijzondere dag vol mooie herinneringen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hart in Aktie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart in Aktie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier