Op1 gemist? Ab Osterhaus pleit als sinds begin coronacrisis voor strengere lockdown

Op1 gemist? Ab Osterhaus pleit als sinds begin coronacrisis voor strengere lockdown

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ab Osterhaus</em> pleit als sinds begin coronacrisis voor <em>strengere lockdown</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ab Osterhaus zegt bij Op1 dat hij sinds het begin van de coronacrisis al pleit voor een straffe lockdown, echter is dit volgens de viroloog niet het belangrijkste. "Het belangrijkste is natuurlijk dat we de maatregelen die er zijn opvolgen. Als we dat doen, zouden we al een heel eind verder komen." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ab Osterhaus pleit als sinds begin coronacrisis voor strengere lockdown

Ab Osterhaus zegt bij Op1 dat hij sinds het begin van de coronacrisis al pleit voor een straffe lockdown, echter is dit volgens de viroloog niet het belangrijkste. "Het belangrijkste is natuurlijk dat we de maatregelen die er zijn opvolgen. Als we dat doen, zouden we al een heel eind verder komen."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ab Osterhaus pleit als sinds begin coronacrisis voor strengere lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier