Op1 gemist? Huisartsen moeten nog weken wachten op corona vaccinatie

Op1 gemist? Huisartsen moeten nog weken wachten op corona vaccinatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Huisartsen</em> moeten nog weken wachten op <em>corona vaccinatie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Huisartsen Marieke Verlaan en Toosje Valkenburg zitten bij Op1 omdat ze boos zijn dat huisartsen nog weken moeten wachten op het coronavaccin. Volgens de huisartsen is het niet het feit dat ze zelf niet gevaccineerd worden, maar meer dat ze meerdere keren per dag bij kwetsbare mensen thuiskomen. Dit brengt natuurlijk een groot risico met zich mee. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Huisartsen moeten nog weken wachten op corona vaccinatie

Huisartsen Marieke Verlaan en Toosje Valkenburg zitten bij Op1 omdat ze boos zijn dat huisartsen nog weken moeten wachten op het coronavaccin. Volgens de huisartsen is het niet het feit dat ze zelf niet gevaccineerd worden, maar meer dat ze meerdere keren per dag bij kwetsbare mensen thuiskomen. Dit brengt natuurlijk een groot risico met zich mee.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Huisartsen moeten nog weken wachten op corona vaccinatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier