Op1 gemist? Oud-burgemeester Jacqueline Groen over de nasleep van corona

Op1 gemist? Oud-burgemeester Jacqueline Groen over de nasleep van corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Oud-burgemeester <em>Jacqueline Groen</em> over de nasleep van corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Oud-burgemeester van het zwaar getroffen Heerde Jacqueline Groen kijkt bij Op1 terug op een jaar dat voor haar werd getekend door het coronavirus. Het virus greep de oud-burgemeester en ze is nog steeds niet helemaal hersteld. "Ik was een hele energieke vrouw en ik ben van tomeloze energie naar gewoon verlamd gegaan." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Oud-burgemeester Jacqueline Groen over de nasleep van corona

Oud-burgemeester van het zwaar getroffen Heerde Jacqueline Groen kijkt bij Op1 terug op een jaar dat voor haar werd getekend door het coronavirus. Het virus greep de oud-burgemeester en ze is nog steeds niet helemaal hersteld. "Ik was een hele energieke vrouw en ik ben van tomeloze energie naar gewoon verlamd gegaan."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Oud-burgemeester Jacqueline Groen over de nasleep van corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV