Dit Was Het Nieuws aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws: Bram Krikke & Sinan Can bespreken belangrijkste nieuws Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Sinan Can en Jan Jaap van der Wal lachen om Ivo Niehe Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Bram Krikke heeft niets met de Deborah's die hij kent Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor? Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Harm Edens trending na kritiek op Thierry Baudet Bekijk deze video » Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek nemen vanaf vanavond het nieuws van de voorgaande week iedere donderdag om 21:30 uur onder de satirische loep in een nieuw seizoen van Dit Was Het Nieuws op NPO 1. 4-4De zaterdagavond is niet langer de uitzendavond van het spelprogramma waarin de puntentelling niet zo'n grote rol heeft. Na de eerste ronde is het standaard 'vier tegen vier'. 40ste seizoenDit seizoen is het veertigste van Dit Was Het Nieuws, dat sinds 1996 op televisie is. Harm Edens miste ooit maar één aflevering vanwege een dubbele longontsteking. GastenTeamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal hebben wekelijks een bekende Nederlander naast zich zitten. Dat zijn deze week journalist en programmamaker Sinan Can en radio-dj Bram Krikke. Dit Was Het Nieuws: is Famke Louise maatschappelijk betrokken? (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek oppert "boterhamzakjes als mondkapjes" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek nemen vanaf vanavond het nieuws van de voorgaande week iedere donderdag om 21:30 uur onder de satirische loep in een nieuw seizoen van Dit Was Het Nieuws op NPO 1.

4-4
De zaterdagavond is niet langer de uitzendavond van het spelprogramma waarin de puntentelling niet zo'n grote rol heeft. Na de eerste ronde is het standaard 'vier tegen vier'.

40ste seizoen
Dit seizoen is het veertigste van Dit Was Het Nieuws, dat sinds 1996 op televisie is. Harm Edens miste ooit maar één aflevering vanwege een dubbele longontsteking.

Gasten
Teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal hebben wekelijks een bekende Nederlander naast zich zitten. Dat zijn deze week journalist en programmamaker Sinan Can en radio-dj Bram Krikke.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit Was Het Nieuws

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier