Bait aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bait aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Bait

Bait aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe documentaireserie Bait onderzoekt onderzoeksjournalist en filmmaker Anthony van der Meer de wereld van internetoplichting. Vier donderdagen om 21:00 uur op NPO 3. NetwerkSamen met een klein team van vrienden en zijn vriendin duikt Anthony in het netwerk van internationale oplichters. ValDoor hun eigen methodes tegen ze te gebruiken, probeert hij ze in de val te lokken en geeft hij een unieke inkijk in hun handelswijze, van phishing tot datingfraude. SpeurwerkMet slim speurwerk wordt de locatie van de oplichters getrackt, hun identiteit achterhaald en is het zelfs mogelijk om mee te kijken en te luisteren in hun huis. Slachtoffer YouTube phishing mails: "Mijn kanaal is gehackt, ik was in shock" Bekijk deze video » Nederlandse man verliest meer dan één miljoen euro in grootste phishingzaak ooit Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de nieuwe documentaireserie Bait onderzoekt onderzoeksjournalist en filmmaker Anthony van der Meer de wereld van internetoplichting. Vier donderdagen om 21:00 uur op NPO 3.

Netwerk
Samen met een klein team van vrienden en zijn vriendin duikt Anthony in het netwerk van internationale oplichters.

Val
Door hun eigen methodes tegen ze te gebruiken, probeert hij ze in de val te lokken en geeft hij een unieke inkijk in hun handelswijze, van phishing tot datingfraude.

Speurwerk
Met slim speurwerk wordt de locatie van de oplichters getrackt, hun identiteit achterhaald en is het zelfs mogelijk om mee te kijken en te luisteren in hun huis.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bait aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier