Hilarische beelden: Eva Jinek is Akwasi tijdens spelletje Wie ben ik?

Hilarische beelden: Eva Jinek is Akwasi tijdens spelletje Wie ben ik?

Vanavond (14 januari) begint het nieuwe seizoen van spelshow Wie ben ik? op RTL 4. Presentatrice Caroline Tensen en teamcaptains Tijl Beckand en Ruben Nicolai zaten bij Jinek om hierover te praten. Het levert hilarische beelden op, want Eva Jinek doet zelf ook mee aan een spelletje.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische beelden: <em>Eva Jinek</em> is Akwasi tijdens spelletje <em>Wie ben ik?</em> Vanavond (14 januari) begint het nieuwe seizoen van spelshow Wie ben ik? op RTL 4. Presentatrice Caroline Tensen en teamcaptains Tijl Beckand en Ruben Nicolai zaten bij Jinek om hierover te praten. Het levert hilarische beelden op, want Eva Jinek doet zelf ook mee aan een spelletje. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Carlo BoszhardHet gesprek begint echter met een iconisch fragment van Carlo Boszhard, die in de huid van Jos Brink kruipt en André van Duin vol op de mond zoent. Beckand geeft toe dat hij daar met weemoed naar kijkt, omdat je nu niemand mag aanraken. Wanneer het spelletje eenmaal begint, verzint Beckand een bijzonder persoon voor Jinek: ze is niemand minder dan Akwasi. Weet de presentatrice haar identiteit te achterhalen? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Het nieuwe seizoen van Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Wie ben ik? terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hilarische beelden: Eva Jinek is Akwasi tijdens spelletje Wie ben ik?

Carlo Boszhard
Het gesprek begint echter met een iconisch fragment van Carlo Boszhard, die in de huid van Jos Brink kruipt en André van Duin vol op de mond zoent. Beckand geeft toe dat hij daar met weemoed naar kijkt, omdat je nu niemand mag aanraken. Wanneer het spelletje eenmaal begint, verzint Beckand een bijzonder persoon voor Jinek: ze is niemand minder dan Akwasi. Weet de presentatrice haar identiteit te achterhalen?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Het nieuwe seizoen van Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Wie ben ik? terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Eva Jinek is Akwasi tijdens spelletje Wie ben ik? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier