Jinek gemist? Opiniepeiler Gijs Rademaker: ‘Meer zorgen om het coronavirus’

Jinek gemist? Opiniepeiler Gijs Rademaker: ‘Meer zorgen om het coronavirus’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv.

Opiniepeiler Gijs Rademaker heeft onderzocht hoe veel zorgen mensen hebben om het coronavirus, zo vertelt hij bij Jinek. Zo blijkt dat in januari meer mensen zich zorgen maken om het coronavirus, met name door de Britse zeer besmettelijke variant die deze kant op komt. “Mensen hebben door dat er iets aan de hand is.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Opiniepeiler Gijs Rademaker: ‘Meer zorgen om het coronavirus’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 13 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 13 januari terugkijken bij Gids.tv. Opiniepeiler Gijs Rademaker heeft onderzocht hoe veel zorgen mensen hebben om het coronavirus, zo vertelt hij bij Jinek. Zo blijkt dat in januari meer mensen zich zorgen maken om het coronavirus, met name door de Britse zeer besmettelijke variant die deze kant op komt. “Mensen hebben door dat er iets aan de hand is.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Opiniepeiler Gijs Rademaker: ‘Meer zorgen om het coronavirus’



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Opiniepeiler Gijs Rademaker: ‘Meer zorgen om het coronavirus’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier