De Perfecte Verbouwing gemist? ‘Het huis lijkt nu twee keer zo groot’

De Perfecte Verbouwing gemist? ‘Het huis lijkt nu twee keer zo groot’

In De Perfecte Verbouwing krijgen bewoners de kans om hun woning op een bijzondere manier op te knappen. Door virtual reality krijgen ze alvast het eindresultaat te zien, maar ‘in het echt’ blijkt het verschil van voor en na de verbouwing pas echt indrukwekkend. “Het lijkt wel twee keer zo groot.”

Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder.

De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Perfecte Verbouwing</em> gemist? ‘Het huis lijkt nu twee keer zo groot’ In De Perfecte Verbouwing krijgen bewoners de kans om hun woning op een bijzondere manier op te knappen. Door virtual reality krijgen ze alvast het eindresultaat te zien, maar ‘in het echt’ blijkt het verschil van voor en na de verbouwing pas echt indrukwekkend. “Het lijkt wel twee keer zo groot.” Bekijk de beelden van De Perfecte Verbouwing hieronder. De Perfecte Verbouwing is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Perfecte Verbouwing terugkijken bij Gids.tv. De Perfecte Verbouwing vanaf woensdag bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Nieuw RTL 4-programma De Perfecte Verbouwing start woensdag 6 januari Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV