Donderdag in De 5 Uur Show: Marijn Frank luidt noodklok om genetische aanpassing dieren

Donderdag in De 5 Uur Show: Marijn Frank luidt noodklok om genetische aanpassing dieren

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Marijn Frank van De Keuringsdienst Van Waarde luidt de noodklok. Want in speciale fokprogramma’s worden dieren ingrijpend genetisch aangepast naar de wensen van de consument. Zo krijgen varkens een extra rib en spenen, en geiten verliezen hun hoorns.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Marijn Frank luidt noodklok om genetische aanpassing dieren Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Marijn Frank van De Keuringsdienst Van Waarde luidt de noodklok. Want in speciale fokprogramma’s worden dieren ingrijpend genetisch aangepast naar de wensen van de consument. Zo krijgen varkens een extra rib en spenen, en geiten verliezen hun hoorns. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Video: vossen steeds meer te vinden in grote steden, dit is waarom Bekijk deze video » Video: Andre Hazes en Monique Westenberg zetten zich in voor Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Marijn Frank luidt noodklok om genetische aanpassing dieren


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Marijn Frank luidt noodklok om genetische aanpassing dieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier