Big Brother: Theo krijgt waarschuwing voor scheldwoorden en lapdance

Big Brother: Theo krijgt waarschuwing voor scheldwoorden en lapdance

Theo heeft in Big Brother een officiële waarschuwing gekregen. Hij wordt dringend verzocht om op zijn woorden en gedrag te letten.

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em>: Theo krijgt waarschuwing voor scheldwoorden en lapdance Theo heeft in Big Brother een officiële waarschuwing gekregen. Hij wordt dringend verzocht om op zijn woorden en gedrag te letten. Lees verder onder de video. Theo heeft al sorry gezegd“Jij zoekt graag de grenzen op. Het gebruik van scheldwoorden. En je lapdance”, zo wordt bewoner Theo toegesproken door Big Brother. Hij maakte eerder andere bewoners uit voor ‘stelletje homo’s’ en ging behoorlijk ver met zijn verleidelijke dans. “Die heb ik ook uitgelegd en daar heb ik sorry voor gezegd”, aldus Theo. Bekijk de video waarin Theo een waarschuwing krijgt van Big Brother hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Theo in tranen na delen verhaal over overlijden vader (video) Bekijk deze video » Big Brother: Thomas vertelt in tranen dat hij op Jill stemt om 'dom complex' Bekijk deze video »

Theo heeft al sorry gezegd
“Jij zoekt graag de grenzen op. Het gebruik van scheldwoorden. En je lapdance”, zo wordt bewoner Theo toegesproken door Big Brother. Hij maakte eerder andere bewoners uit voor ‘stelletje homo’s’ en ging behoorlijk ver met zijn verleidelijke dans. “Die heb ik ook uitgelegd en daar heb ik sorry voor gezegd”, aldus Theo.

Bekijk de video waarin Theo een waarschuwing krijgt van Big Brother hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Theo krijgt waarschuwing voor scheldwoorden en lapdance of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier