Marije Knevel krijgt videoboodschap van trotse vader Andries over Wie Is De Mol?

Marije Knevel krijgt videoboodschap van trotse vader Andries over Wie Is De Mol?

Marije Knevel wordt in Koffietijd verrast door haar vader Andries die een videoboodschap heeft ingesproken. “Ik heb nooit bereikt wat jij hebt bereikt. Jij zit in Wie Is De Mol?. Ik heb daar nooit in gezeten. En ik, we, zijn daar ontzettend trots op”, aldus Andries Knevel.

Bekijk het fragment van Koffietijd met de video van Andries Knevel voor zijn dochter Marije hieronder.

Wie Is De Mol? 2021 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Marije Knevel krijgt videoboodschap van trotse vader Andries over <em>Wie Is De Mol?</em> Marije Knevel wordt in Koffietijd verrast door haar vader Andries die een videoboodschap heeft ingesproken. “Ik heb nooit bereikt wat jij hebt bereikt. Jij zit in Wie Is De Mol?. Ik heb daar nooit in gezeten. En ik, we, zijn daar ontzettend trots op”, aldus Andries Knevel. Bekijk het fragment van Koffietijd met de video van Andries Knevel voor zijn dochter Marije hieronder. Wie Is De Mol? 2021 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie Is De Mol?: Joshua en Lakshmi geven privé-concert in bus na exit Erik Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de Mol? aflevering 3: kandidaten dalen af van flatgebouw Bekijk deze video »
TV :
Marije Knevel krijgt videoboodschap van trotse vader Andries over Wie Is De Mol?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marije Knevel krijgt videoboodschap van trotse vader Andries over Wie Is De Mol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier