One Night in Miami vanaf nu op Prime Video, bekijk de trailer

One Night in Miami vanaf nu op Prime Video, bekijk de trailer

In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen. Het regiedebuut van Regina King is vanaf nu te zien op Amazon Prime Video.

<em>One Night in Miami</em> vanaf nu op Prime Video, bekijk de trailer In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen. Het regiedebuut van Regina King is vanaf nu te zien op Amazon Prime Video. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier vanaf vrijdag waar je One Night in Miami kunt kijken. James May: Oh Cook! vanaf vrijdag op Amazon Prime Video, bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime Bekijk deze video »
Trailer :
One Night in Miami vanaf nu op Prime Video, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier vanaf vrijdag waar je One Night in Miami kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op One Night in Miami vanaf nu op Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier