De TV Kantine: Ricardo Ras verklapt hoe hij Robert ten Brink imiteert

De TV Kantine: Ricardo Ras verklapt hoe hij Robert ten Brink imiteert

Vanavond is het tijd voor de start van het twaalfde seizoen van De TV Kantine. In de special De Casting Kantine won Ricardo Ras met zijn imitatie van Robert ten Brink, en hij is ook te zien in deze gloednieuwe reeks.

Bekijk de video van het AD met het interview met Ricardo Ras over De TV Kantine hieronder.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

<em>De TV Kantine</em>: Ricardo Ras verklapt hoe hij Robert ten Brink imiteert Bekijk ook RTL Boulevard: Robert ten Brink kan in het vervolg een dagje vrij nemen, Ricardo Ras valt wel in! Bekijk deze video » Vanavond is het tijd voor de start van het twaalfde seizoen van De TV Kantine. In de special De Casting Kantine won Ricardo Ras met zijn imitatie van Robert ten Brink, en hij is ook te zien in deze gloednieuwe reeks. Bekijk de video van het AD met het interview met Ricardo Ras over De TV Kantine hieronder. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuwe seizoen TV Kantine: Orgel Joke, René le Blanc & Tim Hofman Bekijk deze video » Video: Loretta Schrijver onthult haar portret als prinses Beatrix in De TV Kantine Bekijk deze video » Nieuw seizoen De TV Kantine: Elise Schaap schittert als koningin Máxima Bekijk deze video » Zien: hilarische Elise Schaap als Máxima: "Ik lees geen TV Gids!" Bekijk deze video » Marieke Elsinga ligt dubbel om imitatie TV Kantine: ''Ik dacht echt mezelf te zien!'' Bekijk deze video » De TV Kantine: Najib Amhali imiteert Amalia: ''Sodemieter op!'' Bekijk deze video » De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video) Bekijk deze video » De TV Kantine: Elise Schaap en Carlo Boszhard zingen coronaversie 'Una Paloma Blanca' Bekijk deze video » De TV Kantine gemist? Tim Hofman probeert boze mensen nog bozer te maken Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine: Ricardo Ras verklapt hoe hij Robert ten Brink imiteertJouw mening
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Ricardo Ras verklapt hoe hij Robert ten Brink imiteert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier