EenVandaag: personeel Securitas betrokken bij drugshandel Rotterdam

EenVandaag: personeel Securitas betrokken bij drugshandel Rotterdam

Een bijzondere onthulling in het AD gistermiddag 13 januari. Personeel van beveiligingsbedrijf Securitas zou betrokken zijn geweest bij de doorvoer van drugs via de Rotterdamse haven.

Lees verder onder de video.

<em>EenVandaag</em>: personeel Securitas betrokken bij drugshandel Rotterdam Een bijzondere onthulling in het AD gistermiddag 13 januari. Personeel van beveiligingsbedrijf Securitas zou betrokken zijn geweest bij de doorvoer van drugs via de Rotterdamse haven. Lees verder onder de video. Makkelijke ingangJustitieverslaggever Bram de Waal is niet verbaasd: "Wat is er handiger voor drugsbaronnen om hierin te infiltreren." De handel in drugs levert zoveel geld op, waardoor drugsbaronnen vergaande manieren vinden om dit te kunnen verdienen. De politie en het OM zijn hier achter gekomen door een hack binnen EncroChat. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook EenVandaag: Scholen in België ondanks hoge coronacijfers gewoon open Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: personeel Securitas betrokken bij drugshandel Rotterdam

Makkelijke ingang
Justitieverslaggever Bram de Waal is niet verbaasd: "Wat is er handiger voor drugsbaronnen om hierin te infiltreren." De handel in drugs levert zoveel geld op, waardoor drugsbaronnen vergaande manieren vinden om dit te kunnen verdienen. De politie en het OM zijn hier achter gekomen door een hack binnen EncroChat.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: personeel Securitas betrokken bij drugshandel Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier