Nieuw seizoen De TV Kantine: Elise Schaap schittert als koningin Máxima

Nieuw seizoen De TV Kantine: Elise Schaap schittert als koningin Máxima

De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond gaat een gloednieuw seizoen van De TV Kantine van start. En in een voorproefje is te zien dat Elise Schaap schittert als koningin Máxima.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>De TV Kantine</em>: Elise Schaap schittert als koningin Máxima De TV Kantine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond gaat een gloednieuw seizoen van De TV Kantine van start. En in een voorproefje is te zien dat Elise Schaap schittert als koningin Máxima. Lees verder onder de video. Willem-Alexander wordt gespeeld door Frits HuffnagelTer ere van de aftrap van de nieuwe reeks van De TV Kantine wordt een speciale Oranje-special uitgezonden. Zo gaat Carlo Boszhard als Ivo Niehe op bezoek bij de Oranjes. Willem-Alexander wordt gespeeld door Frits Huffnagel en Loretta Schrijver kruipt in de huid van prinses Beatrix. Hoe Elise Schaap het doet als Máxima, dat kun je beoordelen in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Willem-Alexander wordt gespeeld door Frits Huffnagel
Ter ere van de aftrap van de nieuwe reeks van De TV Kantine wordt een speciale Oranje-special uitgezonden. Zo gaat Carlo Boszhard als Ivo Niehe op bezoek bij de Oranjes. Willem-Alexander wordt gespeeld door Frits Huffnagel en Loretta Schrijver kruipt in de huid van prinses Beatrix. Hoe Elise Schaap het doet als Máxima, dat kun je beoordelen in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV