WNL: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformaties

WNL: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformaties

Vandaag verschijnt de biografie van de inmiddels overleden Hans van Mierlo. In het boek staan dagboekfragmenten van de D66-leider waaruit blijkt dat prinses Beatrix zich destijds behoorlijk bemoeide met de kabinetsformaties, met name die van 1994. Het schijnt dat zij meer dan anderhalf uur ruzie heeft gehad met Hans van Mierlo, omdat hij 'het land onbestuurbaar wilde houden'.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>WNL</em>: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformaties Vandaag verschijnt de biografie van de inmiddels overleden Hans van Mierlo. In het boek staan dagboekfragmenten van de D66-leider waaruit blijkt dat prinses Beatrix zich destijds behoorlijk bemoeide met de kabinetsformaties, met name die van 1994. Het schijnt dat zij meer dan anderhalf uur ruzie heeft gehad met Hans van Mierlo, omdat hij 'het land onbestuurbaar wilde houden'. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook WNL: 'Dit Was Het Nieuws' bestaat 25 jaar: "We gaan nog even door" Bekijk deze video »
TV :
WNL: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformatiesCommentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL: biografie Hans van Mierlo: prinses Beatrix bemoeide zich met kabinetsformaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier