Zien: Snitch met Dwayne Johnson donderdag te zien bij RTL 7

Zien: Snitch met Dwayne Johnson donderdag te zien bij RTL 7

Zien: <em>Snitch</em> met <em>Dwayne Johnson</em> donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> Zakenman John (Dwayne Johnson) maakt een deal met de DEA om de onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. DrugswereldOm te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld. Bekijk de trailer van Snitch hierboven. Snitch is donderdag 14 januari om 20.29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Snitch streamen via Netflix en Videoland. Bekijk ook Vanavond lig je 100% in de kreukels met de komedie Central Intelligence, bekijk de trailer hier Bekijk deze video » Zien: acteur Dwayne Johnson ("The Rock") valt Donald Trump aan met furieuze video Bekijk deze video »
Film :
Zien: Snitch met Dwayne Johnson donderdag te zien bij RTL 7

Zakenman John (Dwayne Johnson) maakt een deal met de DEA om de onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren.

Drugswereld
Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld.

Bekijk de trailer van Snitch hierboven.

Snitch is donderdag 14 januari om 20.29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Snitch streamen via Netflix en Videoland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Snitch met Dwayne Johnson donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier