Video: Thriller Mother! donderdag te zien bij Spike

Video: Thriller Mother! donderdag te zien bij Spike

Video: Thriller <em>Mother!</em> donderdag te zien bij <em>Spike</em> De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. De film Mother!, met actrice Jennifer Lawrence in de hoofdrol, is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering. Bekijk de trailer van Mother! hierboven. Mother! is donderdag 14 januari om 20:30 uur te zien bij Spike. Je kunt de film Mother! streamen via Netflix. Bekijk ook Bekijk Netflix-films van 2021: "Outside The Wire, Fear Street en meer" Bekijk deze video » Bekijk trailer Flora en de Fantastische Eekhoorn: 19 februari te zien op Disney+ Bekijk deze video »
Film :
Video: Thriller Mother! donderdag te zien bij Spike

De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. De film Mother!, met actrice Jennifer Lawrence in de hoofdrol, is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

Bekijk de trailer van Mother! hierboven.

Mother! is donderdag 14 januari om 20:30 uur te zien bij Spike. Je kunt de film Mother! streamen via Netflix.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Thriller Mother! donderdag te zien bij Spike of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier