Zien: Jeroen Holtrop gelooft vrouw over loterijwinst niet: "Rot op!"

Zien: Jeroen Holtrop gelooft vrouw over loterijwinst niet: "Rot op!"

Zien: <em>Jeroen Holtrop</em> gelooft vrouw over loterijwinst niet: &quot;Rot op!&quot; Inwoners van Voorhout zijn door het dolle heen. Veel mensen zijn daar in de prijzen gevallen met de Postcodeloterij. Een bedrag van 54,9 miljoen euro is gevallen in het plaatsje in Zuid-Holland. EnthousiasterDe Telegraaf-journalist Jeroen Holtrop spreekt winnaars en verliezers in het dorp. Hij gelooft een vrouw niet over het niet halen van de loten en vindt dat een ander persoon wel wat enthousiaster mag reageren over zijn gewonnen prijs. Bekijk de video van De Telegraaf over de Postcodeloterij-prijzen in Voorhout hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: prachtig dat mensen scheiden door winnen Postcodeloterij Bekijk deze video » Video: waar is de PostcodeKanjer gevallen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jeroen Holtrop gelooft vrouw over loterijwinst niet: "Rot op!"

Inwoners van Voorhout zijn door het dolle heen. Veel mensen zijn daar in de prijzen gevallen met de Postcodeloterij. Een bedrag van 54,9 miljoen euro is gevallen in het plaatsje in Zuid-Holland.

Enthousiaster
De Telegraaf-journalist Jeroen Holtrop spreekt winnaars en verliezers in het dorp. Hij gelooft een vrouw niet over het niet halen van de loten en vindt dat een ander persoon wel wat enthousiaster mag reageren over zijn gewonnen prijs.

Bekijk de video van De Telegraaf over de Postcodeloterij-prijzen in Voorhout hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeroen Holtrop gelooft vrouw over loterijwinst niet: "Rot op!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier