RTL Boulevard: Doutzen Kroes walgt van coronatesten kinderen vanaf 2 jaar: "Triest"

RTL Boulevard: Doutzen Kroes walgt van coronatesten kinderen vanaf 2 jaar: "Triest"

Topmodel Doutzen Kroes is geen ja-knikker en ook een meeloper is ze niet. Doutzen is donderdag 14 januari boos geworden om een nieuwsbericht over kinderen in Lansingerland die vanaf 2 jaar oud worden opgeroepen om zich op het coronavirus te laten testen. Ze schrijft: "Diep triest dit!" Ook haar man Sunnery schrijft dat hij het tenenkrommend vindt. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Doutzen Kroes</em> walgt van <em>coronatesten</em> kinderen vanaf 2 jaar: &quot;Triest&quot; Topmodel Doutzen Kroes is geen ja-knikker en ook een meeloper is ze niet. Doutzen is donderdag 14 januari boos geworden om een nieuwsbericht over kinderen in Lansingerland die vanaf 2 jaar oud worden opgeroepen om zich op het coronavirus te laten testen. Ze schrijft: "Diep triest dit!" Ook haar man Sunnery schrijft dat hij het tenenkrommend vindt. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder. De tekst gaat verder onder de video. "Tenenkrommend"Sunnery meldt ons dat hij het tenenkrommend vindt om kinderen vanaf 2 jaar te testen en ze dan te belonen met een dapperheidsdiploma. Hij vraagt zich af of er bij die jonge leeftijd al zo'n noodzaak is en vindt het zielig om zo hun zo een test te laten doen. Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video over een boze Doutzen Kroes vanwege het laten testen van kinderen vanaf 2 jaar. RTL Boulevard is elke dag om 18:35 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Rens reageert op kritiek over Doutzen Kroes Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Doutzen Kroes walgt van coronatesten kinderen vanaf 2 jaar: "Triest"

"Tenenkrommend"
Sunnery meldt ons dat hij het tenenkrommend vindt om kinderen vanaf 2 jaar te testen en ze dan te belonen met een dapperheidsdiploma. Hij vraagt zich af of er bij die jonge leeftijd al zo'n noodzaak is en vindt het zielig om zo hun zo een test te laten doen.

Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video over een boze Doutzen Kroes vanwege het laten testen van kinderen vanaf 2 jaar. RTL Boulevard is elke dag om 18:35 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV