Slotaflevering Mijn Leven in Hun Handen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Mijn Leven in Hun Handen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Mijn Leven in Hun Handen

Slotaflevering Mijn Leven in Hun Handen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Mijn Leven in Hun Handen onder andere het verhaal van de 61-jarige Annemarie, die nog een tweede chemokuur moet ondergaan na haar operatie waarbij een groot deel van de alvleesklier is weggehaald. MisAls ze net weer een beetje op de been is van deze tweede ronde, gaat het op het thuisfront goed mis. TrillenHet leven van de 43-jarige Bernadette wordt al negen jaar lang bepaald door plotselinge, heftige aanvallen in de hartstreek, waarbij haar hele lichaam gaat trillen. JarenArts na arts en nachtelijke bezoeken aan de eerste hulp zijn al jaren aan de orde van de dag. Bernadette heeft maar een vraag: Wat is er met mij aan de hand? In Mijn Leven in Hun Handen worden zeven mensen, die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang gevolgd. Je kunt alle afleveringen van Mijn Leven in Hun Handen terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden: Harrie heeft epileptische aanval tijdens opnames Mijn leven in hun handen Bekijk deze video » Hartverscheurende beelden bij 'Mijn leven in hun handen': "Bang dat papa doodgaat" Bekijk deze video » Mijn Leven In Hun Handen: wereld Annemarie stortte in na diagnose alvleesklierkanker Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Mijn Leven in Hun Handen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de laatste aflevering van Mijn Leven in Hun Handen onder andere het verhaal van de 61-jarige Annemarie, die nog een tweede chemokuur moet ondergaan na haar operatie waarbij een groot deel van de alvleesklier is weggehaald.

Mis
Als ze net weer een beetje op de been is van deze tweede ronde, gaat het op het thuisfront goed mis.

Trillen
Het leven van de 43-jarige Bernadette wordt al negen jaar lang bepaald door plotselinge, heftige aanvallen in de hartstreek, waarbij haar hele lichaam gaat trillen.

Jaren
Arts na arts en nachtelijke bezoeken aan de eerste hulp zijn al jaren aan de orde van de dag. Bernadette heeft maar een vraag: Wat is er met mij aan de hand?

In Mijn Leven in Hun Handen worden zeven mensen, die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang gevolgd. Je kunt alle afleveringen van Mijn Leven in Hun Handen terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mijn leven in hun handen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Mijn Leven in Hun Handen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier