Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Joanna Lumley's Hidden Carribean

Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Joanna Lumley's Hidden Caribbean start vrijdag bij NPO 2: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » De reisdocumentaire Joanna Lumley’s Hidden Caribbean is op twee vrijdagen om 19:50 uur te zien op NPO 2. Hierin reist Joanna Lumley door Cuba en Haïti, twee van de meest raadselachtige landen in het Caribisch gebied, op zoek naar de verborgen juweeltjes. BokssterJoanna begint haar avontuur in Havana in een boksschool met een van de nieuwe vrouwelijke bokssterren van Cuba. Ze loopt door de stad met een jonge Cubaan en hoort hoe het is om vandaag de dag in Cuba te wonen. RevolutieDaarna bezoekt ze de sterren van het cabaret in het National Hotel, dat dateert uit de tijd van vóór de revolutie. Joanna gaat ook naar het kleine stadje Hershey, gebouwd op het succes van de suikerindustrie. RumbaDaarnaast bezoekt ze het graf van Che Guevara, voordat ze op weg gaat naar het favoriete strand van Hemingway. Genietend van de rumba, pina colada's, muziek en dans van Cuba eindigt Joanna deze aflevering in Santiago de Cuba, de geboortestad van Fidel Castro. André Hazes speelt Cubaanse versie van zijn monsterhit Leef Bekijk deze video » Video: Katja Schuurman flaneert door straten Cuba in Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
Uitzending :
Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De reisdocumentaire Joanna Lumley’s Hidden Caribbean is op twee vrijdagen om 19:50 uur te zien op NPO 2. Hierin reist Joanna Lumley door Cuba en Haïti, twee van de meest raadselachtige landen in het Caribisch gebied, op zoek naar de verborgen juweeltjes.

Boksster
Joanna begint haar avontuur in Havana in een boksschool met een van de nieuwe vrouwelijke bokssterren van Cuba. Ze loopt door de stad met een jonge Cubaan en hoort hoe het is om vandaag de dag in Cuba te wonen.

Revolutie
Daarna bezoekt ze de sterren van het cabaret in het National Hotel, dat dateert uit de tijd van vóór de revolutie. Joanna gaat ook naar het kleine stadje Hershey, gebouwd op het succes van de suikerindustrie.

Rumba
Daarnaast bezoekt ze het graf van Che Guevara, voordat ze op weg gaat naar het favoriete strand van Hemingway. Genietend van de rumba, pina colada's, muziek en dans van Cuba eindigt Joanna deze aflevering in Santiago de Cuba, de geboortestad van Fidel Castro.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joanna Lumley's Hidden Carribean gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier