Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: "Dingen beter maken"

Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: "Dingen beter maken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

Waar komt de populariteit van de podcast vandaan? Aan tafel bij Jinek werd hierover gesproken met vier bekende podcastmakers, onder wie Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Zij hebben samen een podcast waarin ze de luisteraars van allerlei tips voorzien. Huijbregts vergelijkt zichzelf met de Pvda: "Altijd dingen beter maken." Zo wil hij Georgina Verbaan helpen, die een "tip-vragend hoofd" heeft, maar daarbij stuit hij op onwil bij de actrice.

<em>Jinek</em> gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: &quot;Dingen beter maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 14 januari. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 14 januari terugkijken bij Gids.tv. Waar komt de populariteit van de podcast vandaan? Aan tafel bij Jinek werd hierover gesproken met vier bekende podcastmakers, onder wie Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Zij hebben samen een podcast waarin ze de luisteraars van allerlei tips voorzien. Huijbregts vergelijkt zichzelf met de Pvda: "Altijd dingen beter maken." Zo wil hij Georgina Verbaan helpen, die een "tip-vragend hoofd" heeft, maar daarbij stuit hij op onwil bij de actrice. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: "Dingen beter maken"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Marc-Marie Huijbregts vergelijkt zich met PvdA: "Dingen beter maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier