Dit Was Het Nieuws: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor?

Dit Was Het Nieuws: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor?

Het viel Jan Jaap van der Wal op dat coronaminister Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag even een moment pakte om zijn schoenen aan het publiek te laten zien. "Ik denk dat dat van zijn schoenensponsor moet." Bekijk het fragment van Dit Was Het Nieuws hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 14 januari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor? Het viel Jan Jaap van der Wal op dat coronaminister Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag even een moment pakte om zijn schoenen aan het publiek te laten zien. "Ik denk dat dat van zijn schoenensponsor moet." Bekijk het fragment van Dit Was Het Nieuws hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 14 januari. Je kunt ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 14 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: heeft Hugo de Jonge een schoenensponsor? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier