Video: Wouter de Winther over vermoedelijke val kabinet Rutte III

Video: Wouter de Winther over vermoedelijke val kabinet Rutte III

UPDATE: bekijk hier de extra uitzending van het NOS Journaal over de val van Kabinet Rutte III.

De kans is aannemelijk dat het kabinet vrijdag besluit om af te treden, vanwege de Toeslagenaffaire. Wat denkt parlementair verslaggever Wouter de Winther dat er gaat gebeuren? Bekijk het hieronder in het fragment van Goedemorgen Nederland.

Video: <em>Wouter de Winther</em> over vermoedelijke val kabinet Rutte III UPDATE: bekijk hier de extra uitzending van het NOS Journaal over de val van Kabinet Rutte III. De kans is aannemelijk dat het kabinet vrijdag besluit om af te treden, vanwege de Toeslagenaffaire. Wat denkt parlementair verslaggever Wouter de Winther dat er gaat gebeuren? Bekijk het hieronder in het fragment van Goedemorgen Nederland. Bekijk ook Jinek gemist? Mark Rutte wil geen vragen beantwoorden over aftreden kabinet Bekijk deze video » Op1 gemist? Afshin Ellian: ''Het kabinet staat op wankelen'' Bekijk deze video »
TV :
Video: Wouter de Winther over vermoedelijke val kabinet Rutte III


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wouter de Winther over vermoedelijke val kabinet Rutte III of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier