Shownieuws gepersifleerd in TV Kantine, met of zonder Guido den Aantrekker?

Shownieuws gepersifleerd in TV Kantine, met of zonder Guido den Aantrekker?

Ook Shownieuws zal binnenkort gepersifleerd gaan worden in De TV Kantine, liet Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker donderdagavond weten. Zou daarin ook een rol voor hem zijn weggelegd? "Ik denk zelf dat mijn gewaardeerde collega Evert (Santegoeds, red.) de klos is. Dat is natuurlijk een hele markante presentator en daar kunnen ze natuurlijk wat meer mee. Ik ben natuurlijk veel te saai daarvoor." Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook werd gesproken over de komst van prinses Amalia naar De TV Kantine, hieronder.

Shownieuws gepersifleerd in <em>TV Kantine</em>, met of zonder Guido den Aantrekker? Ook Shownieuws zal binnenkort gepersifleerd gaan worden in De TV Kantine, liet Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker donderdagavond weten. Zou daarin ook een rol voor hem zijn weggelegd? "Ik denk zelf dat mijn gewaardeerde collega Evert (Santegoeds, red.) de klos is. Dat is natuurlijk een hele markante presentator en daar kunnen ze natuurlijk wat meer mee. Ik ben natuurlijk veel te saai daarvoor." Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook werd gesproken over de komst van prinses Amalia naar De TV Kantine, hieronder. De TV Kantine is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Shownieuws gepersifleerd in TV Kantine, met of zonder Guido den Aantrekker?

De TV Kantine is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws gepersifleerd in TV Kantine, met of zonder Guido den Aantrekker? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier