Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire

Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire

Bekijk extra uitzending <em>NOS Journaal</em>: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire In de video hierboven kun je op 15 januari LIVE naar de extra NOS-uitzending kijken over de val van het Kabinet. Kabinet Rutte III is vrijdag 15 januari gevallen. Aanleiding hiervan is de toeslagenaffaire. Deze val komt slechts twee maanden voor de verkiezingen. Dit is het politieke gevolg van de affaire rond de kinderopvangtoeslag. Bekijk hier de persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet. Kabinet valt na opstappen Lodewijk AsscherDoor het veel te strenge beleid van de Belastingdienst zijn veel ouders gedupeerd en kregen zij grote problemen. Duizenden mensen werden onterecht beschuldigd van fraude en moesten grote sommen geld terugbetalen. Al maanden wordt gesproken over de rol van de politiek in deze zaak. Donderdag stapte Lodewijk Asscher al op. Bekijk in de video hierboven de extra uitzending van het NOS Journaal over de val van het Kabinet. Je kunt alle uitzendingen van het NOS Journaal terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Gerdi Verbeet aangeslagen door vertrek Lodewijk Asscher: "Heel erg" Bekijk deze video » Video: Wouter de Winther over vermoedelijke val kabinet Rutte III Bekijk deze video »
Live :
Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire

In de video hierboven kun je op 15 januari LIVE naar de extra NOS-uitzending kijken over de val van het Kabinet.

Kabinet Rutte III is vrijdag 15 januari gevallen. Aanleiding hiervan is de toeslagenaffaire. Deze val komt slechts twee maanden voor de verkiezingen. Dit is het politieke gevolg van de affaire rond de kinderopvangtoeslag.

Bekijk hier de persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet.

Kabinet valt na opstappen Lodewijk Asscher
Door het veel te strenge beleid van de Belastingdienst zijn veel ouders gedupeerd en kregen zij grote problemen. Duizenden mensen werden onterecht beschuldigd van fraude en moesten grote sommen geld terugbetalen. Al maanden wordt gesproken over de rol van de politiek in deze zaak. Donderdag stapte Lodewijk Asscher al op.

Bekijk in de video hierboven de extra uitzending van het NOS Journaal over de val van het Kabinet. Je kunt alle uitzendingen van het NOS Journaal terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier