TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte over aftreden van Kabinet Rutte III

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte over aftreden van Kabinet Rutte III

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte over <em>aftreden van Kabinet Rutte III</em> Kijk in de video hierboven naar de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad over de val van het Kabinet van 15 januari 2021. Vrijdag was het weer tijd voor de wekelijkse ministerraad en de bijbehorende persconferentie. Maar deze vrijdag was nogal anders dan normaal, het Kabinet maakte namelijk bekend af te treden. Bekijk ook Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire Bekijk deze video » Politiek gevolg na blunders rond kinderopvangtoeslagReden van de val van Kabinet Rutte III is de toeslagenaffaire. Door het beleid van de Belastingdienst zijn veel ouders als fraudeurs bestempeld omtrent kinderopvangtoeslag. Onterecht moesten zij grote sommen geld terugbetalen en dit zorgde voor problemen in gezinnen van enorme omvang. Donderdag maakte Lodewijk Asscher al bekend op te stappen, daarna leek het aftreden van het Kabinet onvermijdelijk. Kijk in de video van NU.nl hierboven de persconferentie terug van Mark Rutte na de ministerraad van 15 januari. Zien: Lodewijk Asscher vertelt waarom hij zich terugtrekt als lijsttrekker PvdA Bekijk deze video » LuckyTV: zoon van Lodewijk Asscher jat telefoon en gooit hem in de wc Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte over aftreden van Kabinet Rutte III

Kijk in de video hierboven naar de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad over de val van het Kabinet van 15 januari 2021.

Vrijdag was het weer tijd voor de wekelijkse ministerraad en de bijbehorende persconferentie. Maar deze vrijdag was nogal anders dan normaal, het Kabinet maakte namelijk bekend af te treden.

Politiek gevolg na blunders rond kinderopvangtoeslag
Reden van de val van Kabinet Rutte III is de toeslagenaffaire. Door het beleid van de Belastingdienst zijn veel ouders als fraudeurs bestempeld omtrent kinderopvangtoeslag. Onterecht moesten zij grote sommen geld terugbetalen en dit zorgde voor problemen in gezinnen van enorme omvang. Donderdag maakte Lodewijk Asscher al bekend op te stappen, daarna leek het aftreden van het Kabinet onvermijdelijk.

Kijk in de video van NU.nl hierboven de persconferentie terug van Mark Rutte na de ministerraad van 15 januari.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte over aftreden van Kabinet Rutte III of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier