Jinek en Beau over Vrienden Van Amstel Live: bekijk aankondiging Roel van Velzen

Jinek en Beau over Vrienden Van Amstel Live: bekijk aankondiging Roel van Velzen

Kijk hier hoe je de livestream van Vrienden Van Amstel Live kunt volgen.

Jinek en Beau maken vanavond samen een speciale uitzending over twee onderwerpen: de val van het Kabinet en Vrienden Van Amstel Live. Roel van Velzen legt alvast uit wat er gaat gebeuren in het gedeelte over het muzikale evenement, dat dit jaar in een leeg Ahoy plaatsvindt.

Bekijk de aankondiging voor Jinek van Van Velzen in de video hieronder.

Jinek is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> en <em>Beau</em> over <em>Vrienden Van Amstel Live</em>: bekijk aankondiging Roel van Velzen Kijk hier hoe je de livestream van Vrienden Van Amstel Live kunt volgen. Jinek en Beau maken vanavond samen een speciale uitzending over twee onderwerpen: de val van het Kabinet en Vrienden Van Amstel Live. Roel van Velzen legt alvast uit wat er gaat gebeuren in het gedeelte over het muzikale evenement, dat dit jaar in een leeg Ahoy plaatsvindt. Bekijk de aankondiging voor Jinek van Van Velzen in de video hieronder. Jinek is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De Vrienden Van Amstel Live zaterdag te volgen via livestream: bekijk de trailer Bekijk deze video » Acda en De Munnik zijn terug: Als Ik Je Weer Zie, met Maan & Typhoon Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek en Beau over Vrienden Van Amstel Live: bekijk aankondiging Roel van Velzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier