Gerda in Lang Leve De Liefde: ‘Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra’

Gerda in Lang Leve De Liefde: ‘Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra’

Gerda heeft een interessante date met Gerrit in Lang Leve De Liefde, ze leest namelijk zijn tenen. En zo leert ze haar date een stuk beter kennen. “Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra”, aldus Gerda. “Jouw angst en vertrouwen zijn niet in balans.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Gerda in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra’ Gerda heeft een interessante date met Gerrit in Lang Leve De Liefde, ze leest namelijk zijn tenen. En zo leert ze haar date een stuk beter kennen. “Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra”, aldus Gerda. “Jouw angst en vertrouwen zijn niet in balans.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Max vergeet naam van zijn date Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Date in tranen als Henk moeite heeft met kwetsbaarheid Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerda in Lang Leve De Liefde: ‘Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier