Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer

Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer

Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de bijzondere interactieve film Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie. Bear Grylls komt allerlei problemen tegen op een safarireservaat en heeft de hulp van de kijkers nodig. Zo is er een leeuw ontsnapt en deze is op weg naar een dorp in de buurt, ook is een baviaan weggelopen die naar de kliffen aan zee gaat…

Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie is vanaf 16 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie bekijken.

<em>Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie</em> 16 februari bij Netflix: bekijk de trailer Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de bijzondere interactieve film Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie. Bear Grylls komt allerlei problemen tegen op een safarireservaat en heeft de hulp van de kijkers nodig. Zo is er een leeuw ontsnapt en deze is op weg naar een dorp in de buurt, ook is een baviaan weggelopen die naar de kliffen aan zee gaat… Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie is vanaf 16 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie bekijken. Video: huisdiereigenaren over gesloten trimsalons: "Dit kan zo niet langer!" Bekijk deze video » Video: Andre Hazes en Monique Westenberg zetten zich in voor Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video »
Trailer :
Animals On The Loose: A You vs. Wild Movie 16 februari bij Netflix: bekijk de trailerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV