Theo (Big Brother) heeft spijt van uitspraken: ‘Ook deels Theo die gespeeld werd’

Theo (Big Brother) heeft spijt van uitspraken: ‘Ook deels Theo die gespeeld werd’

Theo heeft zelf besloten om Big Brother te verlaten. Dit nadat Theo een waarschuwing had gekregen om zijn uitspraken en grensoverschrijdende gedrag.

Lees verder onder de video.

Theo (<em>Big Brother</em>) heeft spijt van uitspraken: ‘Ook deels Theo die gespeeld werd’ Theo heeft zelf besloten om Big Brother te verlaten. Dit nadat Theo een waarschuwing had gekregen om zijn uitspraken en grensoverschrijdende gedrag. Lees verder onder de video. Theo werd steeds ongelukkiger in Big Brother“Ik heb van mezelf verloren. Ik werd steeds ongelukkiger en dan ben ik bang dat ik uitspraken doe die ik zeker niet meen”, legt Theo uit. Hij vertelt dat hij spijt heeft van bepaalde uitspraken zoals ‘stelletje homo’s’ die mensen hebben gekwetst. “Het was ook deels een Theo die gespeeld werd en dat was Theo die heel hard was. Schelden, dat allemaal.” Bekijk de video met het verhaal van Theo na het verlaten van het Big Brother-huis hierboven. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Theo krijgt waarschuwing voor scheldwoorden en lapdance Bekijk deze video » Zien: deze kandidaat van Big Brother geeft op en wil naar huis Bekijk deze video »

Theo werd steeds ongelukkiger in Big Brother
“Ik heb van mezelf verloren. Ik werd steeds ongelukkiger en dan ben ik bang dat ik uitspraken doe die ik zeker niet meen”, legt Theo uit. Hij vertelt dat hij spijt heeft van bepaalde uitspraken zoals ‘stelletje homo’s’ die mensen hebben gekwetst. “Het was ook deels een Theo die gespeeld werd en dat was Theo die heel hard was. Schelden, dat allemaal.”

Bekijk de video met het verhaal van Theo na het verlaten van het Big Brother-huis hierboven.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Theo (Big Brother) heeft spijt van uitspraken: ‘Ook deels Theo die gespeeld werd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier