Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’

Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’

Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet.

Eric Wiebes heeft vandaag in een persconferentie gereageerd op zijn vertrek uit het Kabinet. De VVD-minister van Economische Zaken en Klimaat zegt zich niet schuldig te voelen na het opstappen om de toeslagenaffaire. “Maar ik voel me heel zwaar medeverantwoordelijk.”

Lees verder onder de video.

<em>Eric Wiebes</em> na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’ Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet. Eric Wiebes heeft vandaag in een persconferentie gereageerd op zijn vertrek uit het Kabinet. De VVD-minister van Economische Zaken en Klimaat zegt zich niet schuldig te voelen na het opstappen om de toeslagenaffaire. “Maar ik voel me heel zwaar medeverantwoordelijk.” Lees verder onder de video. Eric Wiebes wil oplossingen voor slachtoffers“En ik wil nu oplossingen en geen Haagse perikelen, want die staan die uitvoering in de weg”, reageert Wiebes. “Daarom heb ik besloten om zelf per direct uit het Kabinet te stappen, dan kunnen we dat politieke hoofdstuk overslaan. Dan kan het Kabinet op volle kracht naar de oplossingen en dat wil ik, dat hoort ook bij mij.” Bekijk de reactie van Eric Wiebes op zijn vertrek uit het Kabinet om de kindertoeslagenaffaire in de AD-video hierboven. Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire Bekijk deze video » Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’

Eric Wiebes wil oplossingen voor slachtoffers
“En ik wil nu oplossingen en geen Haagse perikelen, want die staan die uitvoering in de weg”, reageert Wiebes. “Daarom heb ik besloten om zelf per direct uit het Kabinet te stappen, dan kunnen we dat politieke hoofdstuk overslaan. Dan kan het Kabinet op volle kracht naar de oplossingen en dat wil ik, dat hoort ook bij mij.”

Bekijk de reactie van Eric Wiebes op zijn vertrek uit het Kabinet om de kindertoeslagenaffaire in de AD-video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier