Kijk LIVE: Arjan Noorlander (NOS) beantwoordt vragen over val Kabinet Rutte III

Kijk LIVE: Arjan Noorlander (NOS) beantwoordt vragen over val Kabinet Rutte III

Kijk LIVE: Arjan Noorlander (NOS) beantwoordt vragen over <em>val Kabinet Rutte III</em> Vrijdag 15 januari werd bekend dat het Kabinet opstapt om de toeslagenaffaire. In een LIVE Q&A over de val van het kabinet geeft politiek verslaggever Arjan Noorlander van de NOS antwoord op prangende vragen. Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet. Kabinet neemt politieke verantwoordelijkheidEr is al lang discussie over de kinderopvangtoeslag en het veel te strenge beleid van de Belastingdienst. Veel ouders zijn gedupeerd en kwamen zwaar in de problemen doordat ze onterecht als fraudeur werden bestempeld en enorme sommen geld moesten terugbetalen. Het Kabinet heeft nu de politieke verantwoordelijkheid genomen vanwege deze toeslagenaffaire. Kijk de NOS-video hierboven met een LIVE Q&A met Arjan Noorlander over de val van het Kabinet Rutte III. Bekijk extra uitzending NOS Journaal: Kabinet Rutte III gevallen na toeslagenaffaire Bekijk deze video » Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Arjan Noorlander (NOS) beantwoordt vragen over val Kabinet Rutte III

Vrijdag 15 januari werd bekend dat het Kabinet opstapt om de toeslagenaffaire. In een LIVE Q&A over de val van het kabinet geeft politiek verslaggever Arjan Noorlander van de NOS antwoord op prangende vragen.

Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet.

Kabinet neemt politieke verantwoordelijkheid
Er is al lang discussie over de kinderopvangtoeslag en het veel te strenge beleid van de Belastingdienst. Veel ouders zijn gedupeerd en kwamen zwaar in de problemen doordat ze onterecht als fraudeur werden bestempeld en enorme sommen geld moesten terugbetalen. Het Kabinet heeft nu de politieke verantwoordelijkheid genomen vanwege deze toeslagenaffaire.

Kijk de NOS-video hierboven met een LIVE Q&A met Arjan Noorlander over de val van het Kabinet Rutte III.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Arjan Noorlander (NOS) beantwoordt vragen over val Kabinet Rutte III of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier